Lær omkring overlevelse i naturen

Der er rigtig mange ting, som man kan lære omrking overlevelse i vildmarken i dag. Så er det noget man interessere sig for, kan man nærmest blive ekspert før man overhovedet tager afsted. Meget af det afhænger af hvor hen man tager til, og om det er et sted som har farlige dyrearter eller specielle terræner der er godt at vide en ting eller to omkring. Hvad må man spise, og hvordan bygger man bedst et sted og sove om natten.

Hvordan kan man fange mad til sig selv, hvordan ved man om det er sundt og spise, hvilket praktiske ting kan man lave ud af bark fra træerne. Hvordan får man rent drikkevand og så videre. Der er mange ting og få svar på, når det er man gerne vil have bedre vilkår for overlevelse i det fri. Det kan jo for det første blive meget brugbart på et tidspunkt, hvor man ikke havde regnet med det, og så er det bare sejt og kunne overleve på egen hånd ude i det fri.

admin

admin

Top