Den grønne energi


Vi står et sted i udviklingen, hvor vi skal til at omstille vores samfund til at være langt mere grønne og bæredygtige, for balance i forhold til klodens tilstand den er ved at tippe til den gale side, og verdens dygtigste forskere er efterhånden også blevet enige om, at årsagen til denne kedelige udvikling, der skal findes hos os mennesker, og den måde hvor på vi lever, producerer og forbruger. Vi har levet et liv i overflod i de vestlige lande, med et overdrevent forbrug og en evig søgen efter vækst og mere vækst, og denne tilgang skal vi have ændret på til fordel for en mere bæredygtig og fornuftigt måde at leve på. Det er en bunden opgave for os alle sammen, vi skal huske på, at hver eneste generation så at sige blot har kloden til låns, den skal videregives til de kommende generationer, der også skal have en hel reel chance og mulighed for at kunne leve et godt liv!.

admin

admin

Top