Hold vinterferie i Danmark


Årstiderne skifter hurtigt her på de nordlige breddegrader, og vi er allerede på nuværende tidspunkt godt inde i vinterhalvåret. Med Corona-pandemien der stadigvæk hærger i hele verden, vil mange af os med garanti droppe den ellers så traditionsrige årlige skiferie, og blive hjemme hvor det trods er lidt mere trygt og godt end mange andre steder ude i verden. Så hvad skal man lige lave i vinterferien i Danmark – jo der er rigtig mange forskellige ting at tage sig til, det gælder bare om at iføre sig ja-hatten og fordomsfrit give sig i krig med de mange ting, der er at lave her i vores dejlige land. En tur i sommerhus er altid super hyggeligt, og det gælder bare om at tage noget varmt tøj på, og komme ud og gå lange ture langs stranden, eller måske hoppe en tur i bølgen blå, for bagefter at hoppe i en dejlig varm sauna. Det er sundt for krop og sjæl og vil være en skøn ferie.

admin

admin

Top