Brug tilværelsen fornuftigt


Vi lever kun en gang så vidt vi da ved, så det gælder bare om at få det meste ud af livet, så længe vi har det – alt andet er dumt og spild af tid. Hvad det gode liv og den gode tilværelse er, det er forskelligt fra person til person, og det er ene og alene dit ansvar og opgave, at få forvaltet dit liv således at det giver mening for dig og giver dig lykke og glæde. At kende sig selv på godt og ondt, det er bedste du kan gøre for dig selv, måske kender du udtrykket ” bliv til nogen før du bliver til noget”. Det er der virkelig rigtig meget sandhed i, og du skal ikke underkende styrken og værdien i at kende dig selv og alt det, som du indeholder. Gør du det kan du i langt højere grad træffe beslutninger, der er gode for dig, beslutninger der bygger dig op, og som giver dig en god tilværelse, det som det hele handler om. Så kom i gang med at lære dig selv at kende til bunds!.

admin

admin

Top