Hold lyset slukket for at spar på miljøet

Vil man gerne gå frem som et godt eksempel, og ønsker man at forurene mindre derhjemme på arbejdet eller hvor man ellers opholder sig. Så er der også mange måder man kan gøre det på i dag, som ikke altid kræver en større investering. Man kan sørge for at holde lyset slukket til alle tider, hvilket også er noget, som mange gør men måske glemmer man at slukke på kontakten. Det er ikke nok bare at slukke for lyset, det er også noget som kræver at blive slukket på kontakten for ellers står det bare i stand-by, hvilket også stadig kan udlede Co2.

Det kunne også være større investeringer såsom et solcelleanlæg eller et pillefyr frem for et oliefyr der sviner og forurener meget. Man kan finde tilskud til diverse løsninger, hvis det er noget man kunne få brug for på et tidspunkt. Så det er ikke fordi, at man behøver at skulle punge stort ud, bare for at gøre en forskel. Det er nemt.

admin

admin

Top