Sund fornuft og grønne løsninger


Vores fremtid både den nære og den langt ude, kommer til at tage afsæt i grønne løsninger og bæredygtighed, det er den eneste måde hvorpå vi kan beskytte kloden, således at den er levedygtig for alle de kommende generationer, som kommer efter os. Det er efterhånden blevet tydeligt for enhver, selv de allermest klimaskeptiske, at kloden den har hver eneste generation blot til låns, vi ejer den ikke, og den skal videregives, så vores børn og børnebørn og alle efterkommere kan leve et godt liv, mens de er her. Det skylder vi dem, og derfor skal der tages andre midler i brug end dem vi kender i dag, vi skal simpelthen have omstillet vores måde at leve, forbruge og producere på, og det er en aldeles bunden opgave for alle verdens lande og befolkninger. Det er således en super spændende og meget anderledes fremtid vi kigger ind i, hvor alle idéer og kreative tanker er velkomne.

admin

admin

Top