Dyrk din hobby hele året rundt


Der er ingen grund til kun at dyrke din hobby halvdelen af året, hvis det er muligt at dyrke den hele året rundt, så gør da det, for vores hobby er vores passion, og det giver saft og kraft til livet, og livet bliver lidt sjovere, og det er da det, som det hele handler om. Vi lever kun en gang, så vidt vi da ved, og derfor gælder det bare om, at få mest muligt ud af tilværelsen, og vi ved fra talrige undersøgelser, at det at have en hobby, noget man brænder for, det er en vigtig ingrediens i forhold til at leve et godt liv. Vi moderne mennesker lever jo også en virkelig travl tilværelse, hvor der er rigtig meget at se til, både i vores professionelle virke men også i vores privatliv er vi godt spændt for, og så er det vigtigt, at have et helle hvor vi kan slappe af, lade op og bare være os selv, uden at vi skal præstere for andre end en selv, og hvor vi kan hente glæde!.

admin

admin

Top