Sæt dit helt eget aftryk


Vi lever kun en gang, så vidt vi da ved indtil videre, og det gælder da bare om at få det meste og det bedste ud af tilværelsen, og sætte sit eget præg på livet. Vi lever i en tid, hvor det nærmest opleves som om, at alt er muligt og vi er i den grad hver især i spil i vores liv i forhold til hvordan vi kan præge vores liv og hvilket spor vi skal ind på. På den ene side er det helt fantastisk, det der med at man selv så at sige kan designe ens tilværelse, men på den anden side er det jo også et kæmpe ansvar, der er pålagt, og det er langt fra alle, der har evnerne til at forvalte denne grænseløse frihed og få den omsat til noget positivt og holdbart. Enhver er sin egen lykkes smed, dette ordsprog kender du sikkert godt, og det er i den grad sandt i disse tider, og for mange er det ren lykke, og for andre er det en skræmmende byrde, der nærmest talt ikke sådan er til at bære.

admin

admin

Top