Strand eller storby

Det er måske de færreste, som lige nu påtænker at tage ud og rejse. Det gør jeg i hvertfald ikke. Set i lyset af at Verden er i rød, og regeringen samt sundhedsmyndighederne fraråder enhver unødvendig rejse, ja så giver det næppe den store lyst til at begynde at planlægge sin næste udlandsrejse. Men på et eller andet tidspunkt, ja der kommer vi til at kunne rejse igen, og dermed kan man med rette drømme sig til sin næste ferie. Skal den måske gå til en europæisk storby, eller vil man hellere tage en charterferie sydpå, hvor man kan ligge ved poolen eller ved stranden og nyde den varme sol, imens man køler sig med noget koldt at drikke.

Indtil da kan man gøre brug af den smukke natur, som vi i sandhed har i Danmark. Her er både en lang kyststrækning, og der er byer og bakker, skov og mark og parker, som man kan tage på udflugt i. Det behøver bestemt ikke at være kedeligt at være hjemme i dejlige Danmark.

admin

admin

Top