Husk at dyrke fællesskabet


Vi mennesker er sociale væsner og vi har brug for at opleve nære relationer for at kunne være i trivsel med os selv. For at være et sundt og velfungerende menneske er det ikke tilstrækkeligt bare at spise sundt, motionere og sove godt, du skal også være en del af et fællesskab for at kunne have det godt, og derfor er det vigtigt, at du sørger for og prioriterer dine venner og din familie. Vi er faktisk skabte til at leve i fællesskaber, som styrker vores selvværd, selvtillid og grundlæggende velvære, så det er bare med at komme i gang med at være social, og høste alle de mange fordele der er ved det. Selvfølgelig har vi også brug for alenetid, og det der med at være på hele tiden, det er jo heller ikke sundt, alt med måde og balance, så går det rigtig godt. Så er det ved at være længe siden, at du sidst har foretaget dig noget socialt, så er det bare med at komme i gang!.

admin

admin

Top