Få en god placering på Google

Hos King Contenthjælper vi med søgeordsanalyse og har således meget erfaring med optimering på nettet. Vi arbejder med SEO tekster og med SEO optimering. Det kræver megen erfaring og branchekendskab at udvælge de rigtige søgeord. Derfor er det en fordel at vælge King Content da vi har erfaring fra nogle af landets førende online marketingbureauer og vi har et bredt branchekendskab. At arbejde med SEO optimering er meget relevant for rigtig mange virksomheder siden de fleste har enten en virksomheds hjemmeside og/eller en webshop.
Der bruges SEO optimering for at man som virksomhed kan få en god placering på google. Når kunderne forsøger at finde ens virksomhed er det relevant at man har gode placeringer på Google. Det hjælper nemlig kunderne med nemt og hurtigt at finde frem til virksomheden.

Angående SEO tekster kan vi arbejde med SEO optimering. Hos anbefaler vi at man har en god mængde tekst på hjemmesiden, dvs. omkring 250 ord pr.side hvis man gerne vil have vi arbejder med SEO optimering.
Der er også mulighed for at få skrevet nye SEO tekster.

Optimering på titler

Når man taler SEO er titler og metabeskrivelser også en vigtig del af ens optimering. Titler og metabeskrivelser skal gerne passe med de søgeord som man gerne vil findes på gennem Google, og dette arbejde kan vi hjælpe med.
Vi kan kontaktes på mail eller telefon, såfremt man har brug for hjælp til SEO optimering. I første omgang tager vi ved King Content en samtale om netop dine behov som virksomhed og hvad man konkret har brug for hjælp til.
Vi ser frem til at kunne yde vores bedste service og hjælpe jer som virksomhed med SEO og dermed at kunne optimere jeres Google placering på nettet.
Vi har mere end 9 års erfaring med SEO og Google Ads, og vores primære fokus er at levere hjemmesidetekster i højeste kvalitet.

admin

admin

Top