Duft lækkert til fornuftige priser


Er du lige som mange andre kvinder og mænd vild med at dufte godt? Behøver du ikke at skulle noget som helst for at komme nogle gyldne og velduftende dråber af en af dine yndlingsdufte på fx håndleddet eller halsen? Det kan dog nemt gå hen og blive en halvdyr affære at anskaffe parfumer til toilethylden på badeværelset. I hvert fald hvis der er tale om flakoner fra nogle af de store modehuse. Dufte fra Prada, Chanel, YSL etc. er ikke billige. Faktisk hører de til i den noget mere pebrede ende af prisskalaen. Det betyder, at du meget nemt kan komme til at at bruge en mindre formue på en ny duft. Sådan forholder det sig som oftest, hvis du vælger at shoppe den ude i et af de lokale parfumerier i byen. Dér er de nærmest identisk dyre, uanset hvilket parfumeri du besøger. Vil du have dem billigere, bør du se dig om på nettet. Her fås duftene nemlig meget ofte væsentligt billigere end i de fysiske parfumerier. Prøv selv.

admin

admin

Top