Din smartphone ændrer din hjerne


Vidste du godt at aktiviteten i hjernen ændrer sig i takt med at dit smartphone og skærmforbrug stiger?. Det er de færreste af os, som tænker over dette, eller som er klar over, at det rent faktisk er sådan det forholder sig, og en ting er sikkert – det er mega skræmmende!.
Danser dine fingre også flittigt og jævnligt på din smartphones skærm? Så er din hjerne også i fuld gang med at ændre sig, for teknologien udvikler også os.
Hjernen hos mennesker, der bruger smartphone, reagerer meget, når fingrene er i bevægelse på telefonen, og så begynder hjernen at ændre sin måde at være på – den reorganiserer sig på grund af telefonen, det er ret så vildt!. Så det er klogt at indlægge telefonpauser i løbet af ens dag og i det hele taget være bevidst om ens skærmforbrug generelt, for videnskaben har forsket tilstrækkeligt i at kunne konkludere, at teknologien påvirker os mennesker.

admin

admin

Top