Få pulsen op eller ned ude i naturen


Naturen er menneskets oprindelige habitat, det er her vi stammer fra, og det er her vi har mulighed for at komme i den gode balance med os selv. At starte og slutte dagen ude i naturen er sundt for både vores krop og sjæl, og vi burde alle sammen bruge meget mere tid ude i vores smukke danske natur, der bare ligger og venter på, at vi kommer indtager alt det, som den har at byde på, og som er ganske og helt aldeles gratis. I disse år skyller en regulær bølge af natur ind over os, og flere har allerede fået øjnene op for, hvor meget godt der er at hente, blot ved at opholde sig ude i naturen. Faktisk taler man i dag om at natur er terapi, i virkeligheden har det altid været sådan, vi har bare ikke tænkt om naturen på denne måde. Så har du ikke for vane, at komme for meget ud i de fri elementer, så er det bare om at slukke skærmen og komme op af sofaen og ud i den smukke natur

admin

admin

Top