Tag cyklen og gør noget godt for miljøet


Vi lever i en tid, hvor vi er blevet mere bevidste omkring miljøet og klimaet, og hvordan de valg, som vi tager hver eneste dag påvirker vores omgivelser. At vores klode ikke har det allerbedst, det er efterhånden blevet ret tydeligt, også de mere klimaskeptiske må lige så stille og roligt kapitulere og erkende, at klodens tilstand er under et kæmpe pres. Og vi skal gøre noget her og nu og på den helt lange bane, således at de kommende generationer også får en reel mulighed for at kunne leve et godt liv, mens de er her. Måske har vi glemt, at kloden ejer ingen, den har vi hver især kun til låns, og den skal videregives til alle dem, som kommer efter os. Det er os voksne, der har vagten så at sige, og vi skal forvalte vores magt på en fornuftig og ordentlig måde, vi er jo rollemodeller for vores børn, de skal lære af os at passe på jorden. Så tag cyklen fremfor bilen osv.

admin

admin

Top