Det naturlige valg


Glæder du dig som mange andre også til, at foråret igen melder sig? Det er der ikke noget at sige til. Vintermånederne har for mange af os føltes lange og til sidst både hundekolde og meget våde. Det er der selvfølgelig nogle, der er vilde med, mens andre ikke kan se det dejlige i dette slags vejr. I hvert fald ikke, hvis det varer for længe. Mon ikke, at de fleste alligevel glæder sig til forårets komme? Solskin, en høj blå himmel, fuglesang, blomster, der pibler frem, og udsigten til igen at kunne komme ud og få rørt sig. Hvad er der ikke at synes om? Hvad enten du har mulighed for at komme ud i din egen have eller ej, er der heldigvis masser af gode muligheder for at komme afsted og få dig bevæget. Det er godt for både fysik og psyke. I det meste af vores skønne land er der en fantastisk natur, som gør det nemt at gå, vandre, cykle eller rollerskate af sted på fortove, vandrestier, ruter og cykelstier. Er der næsten noget at vente på?

admin

admin

Top