Hvad drømmer du om?

Drømmer du om turkisblåt hav og kridhvide strande. I Danmark findes der også mange gode strande, men er man til de mere eksotiske strande er Thailand et god bud. Så er det din drøm, er det med at udleve den. De Canariske Øer har også fantastiske strande, så dette er også en mulighed, for os solhungrende danskere, der samtidig elsker at bade i havet. Tag familien eller vennerne med, og få en uforglemmelig oplevelse.

Tag til vores hovedstad

Hvis man vælger at holde ferie i Danmark, er København absolut et besøg værd. Tag gerne forbi Nyhavn, der er et hyggeligt område i København, hvor man kan se fine skibe, og nyde synet af de gamle huse. Her har H.C. Andersen engang boet, så prøv at finde ud af, hvilket hus det præcist var. Tag gerne på en af de mange restauranter, hvor du kan få lækker dansk mad. Det er skøn ferie i Danmark, at få set København. Husk også at se Den lille Havfrue og Tivoli.

admin

admin

Top