Sæt bevægelse i tingene

Bevægelse er livets essens


Bevægelse er fremdrift, og som mennesker er vi altid i en form for bevægelse hen imod noget eller nogen for den sags skyld. Den moderne digitale verden som vi alle er en del af, sætter i den grad gang i svingningerne og mange ting, som før hen var umulige, der kan lige pludselig lade sig gøre, og det åbner op for nye bevægelser og store muligheder. Et ordsprog siger, at man kan gå sig fra det meste, og det er der også en stor sandhed i, og mennesker har til alle tider gået, og det gør vi stadigvæk. Den daglige gåtur fungerer som en form for terapi, hvor vi bevidst eller ubevidst gennemgår dagens begivenheder eller vi forbereder os til en ny dag. At huske at prioritere den daglige gåtur, hvor kort den end måtte være, det er en god investering i dig selv, din trivsel og velvære både på det fysiske plan og på det mentale plan, det er sikkert

admin

admin

Top