Et sted hvor du kan udforske din kunst

Har man et talent, som man godt kunne tænke sig at udforske, er det også noget af det som man finder de bedste muligheder for i og omkring storbyerne. Det er her hvor man kan finde mange andre kreative værksteder, hvor man kan arbejde for at få sin fod indenfor. Det kræver jo ofte et godt netværk, hvis det er man gerne vil have lavet et navn indenfor dette. Ofte taler ens værker for sig selv, men det har også noget med personlighed at gøre, da det også ofte kommer til udtryk i ens værker.

Der er sikkert mange gode ting ved at bo på landet, og det er et sted man kan flytte til når det er man først har skaffet sig et navn og kan leve af det og har en karriere ud af det. For tiden bliver man også nød til at være omkring de folk og de steder, hvor man kan blive opdaget. Nettet har gjort det nemmere for en og blive opdaget, og det kan også være noget man inkorporerer mere og mere.

admin

admin

Top