Skilsmisse advokat

 

Det er ikke altid lige nemt for børnene i en skilsmisse, og selvom vi lever i et land, hvor det er ret nemt at blive skilt, ja, så er det for det meste børnene der lider under forældrenes beslutning om at blive skilt. Nogen gange ender skilsmisser ikke altid på den nemme måde mellem forældrene, og her tager mange så en skilsmisse advokat – men hvad koster en advokat ved skilsmisse. Det er alt afhængig af hvad der er på spil, og hvor fastlåst forældrene er i deres proces. Nogen gange er der andre problematikker og instanser ind over, som for eksempel en sagsbehandler fra børn og unge afdelingerne, som kn være med til at forhale tingene, og ikke altid til alles bedste. Andre gange skal forældrene ind over Familieretshuset, hvor de igen bliver rådet og vejledt. Men i sidste ende kan det ende med en retssag omkring forældremyndigheden eller bopælspligten, og så er det rigtig godt at have en advokat ved sin side. Der findes mange advokater, mit råd, find den der passer bedst til jeres situation, og en med børne indsigt, hvis det handler om forældremyndigheden, eller bopælspligten, for jeg har været med til en del stykker gennem årene, og det er ikke alle der kan udfylde den rolle, der tager børnenes tarv med ind over, og det er i min verden det mest vigtige i en sådan sag – og ikke hvem der skal betale hvem børnepenge, eller om den ene forældre må se børnene 3,5 eller 7 dage.

admin

admin

Top