Blomster på abonnement

Jeg vidste ikke der var noget der hed abonnement på blomster, men kan da godt se at det ville være dejligt, hvis der kom en frisk buket blomster ind ad døren, lad os sige hver 14 dag. Nu elsker jeg jo at sende blomster ved givne lejligheder, som for eksempel, når en af mine børn har taget en flot eksamen med top karakter, det skal da belønnes, så de motiveres til at fortsætte deres udvikling. Hvorvidt det hjælper vores KLIMA, det ved jeg nu ikke, men det gør vel alle blomster og planter. Det er nok hovedsageligt kvinder der bruger denne form for abonnement på blomster, eller virksomheder, der gerne vil have grønne planter på deres kontorer eller store opholdsflader.

Årstidens buketter

Når jeg søger efter abonnement blomster på nettet, så kommer der et firma ind der hedder Livingflowers.dk. De skriver noget om at de har buketter der holder i 6 måneder og som ikke skal stå i vand – det er da lige mig. Tænk jer, at få årstidernes blomster, det er så godt nok hver 3 måned, men byt. Jeg kunne nu godt tænke mig en buket, som den der er vist på billedet, her i denne tid, hvor Halloween står for døren. Hvorvidt mine blomster er bæredygtige eller om de hjælper klimaet, det går jeg ikke helt så meget op i. Jeg vil hellere at mine blomster holder længere en bare en lille uges tid. Jeg vil forsøge mig med en af deres buketter, og se hvor længe de holder.

admin

admin

Top