Send det tøj du ikke bruger til nogen som har brug for det

Fattigdom er noget som eksistere verden over, og det er forskelligt hvordan landene de oplever fattigdom. Fattigdom i Danmark er jo ikke det samme som fattigdom i et land som USA. Der er nogle forskellige rammer, hvilket også er noget af det, som man bliver nød til at operere indenfor. Der er sikkert mange, som skifter ud i klædeskabet fra tid til anden, og det er jo også noget som skaber nogle efterladenskaber.

I stedet for at det finder sin vej frem til skraldespanden gang på gang, kan det være der går nogle rundt i et andet land, som slet ikke har råd til at købe noget tøj og tage på eller til sin familie. Så hvorfor ikke bare give det videre til dem, og sørge for at man kan rense sin sjæl på den måde. Man bliver også lige nød til at indse, hvor priviligeret man er, når det kommer til nogle ting man anser for at være meget basale for en så kan man holde fast i virkeligheden.

admin

admin

Top