Det går som smurt

Godt gang i Danmark


Det kører for Danmark i øjeblikket, beskæftigelsen er høj og der er godt og grundigt gang i samfundshjulene, og det er godt for den enkelte borger ligesom det også er godt for skattefar og velfærden. Der er ikke noget, der tyder på, at denne markante vækst som vi oplever lige nu, ser ud til at stoppe sådan lige nu og her, og det er jo bare dejligt, at det er sådan det forholder. Vækst, velstand og velfærd går hånd i hånd, og kan ikke skilles af, de er afhængige af hinanden, og i og med at vi har et højt antal mennesker i arbejde, oplever vi de bedste forudsætninger for at vi kan øge vores velstand og dermed også velfærden. I Danmark er vi fælles om at løfte opgaverne, og vi betaler ind til den fælles kasse, som vi alle sammen trækker på i det daglige. Det er en fantastisk model, og det er et spor, som vi altid bør være på for det gavner alle.

admin

admin

Top