Køb GroGreen hos TourTurf

Køb GroGreen hos TourTurf

Du er velkommen til at klikke på det følgende link, der hedder gogreen, hvis du gerne vil bestille GroGreen produkter. På Tourturf.dk har vi et stort udvalg af græsplejeprodukter, som henvender sig til kommuner, organisationer, foreninger samt golf- og fodboldklubber. Fællesnævneren for alle disse organisationer er, at de har en meget vigtig målsætning, og det er at holde deres græsplæner ved lige. Det er også det, vi lever og ånder for. Hos TourTurf har vi håndplukket en række produkter, som har til hensigt at gøre opgaven med at vedligeholde vores erhvervskunders græsplæne nemmere. Det kræver selvfølgelig en bevidst indsats, men resultaterne er ikke til at tage fejl af. En sund græsplæne er en fryd for øjet. Hvis det er en golfbane, din klub driver, så kan det være, at I nu får sved på panden, fordi golfbanens damme og søer er blevet invaderet af trådalger. I så fald vil vi tillade os at anbefale GroGreens Pond Relief.

Bestil Pond Relief og få bugt med trådalger

Vi har fuld forståelse for, at du vil få bugt med de trådalger, der er ved at overtage golfbanens søer. Når trådalger får lov at vokse uhindret, så overtager de en hel sø i løbet af ingen tid. De vokser ekspotentielt og fastgør sig i bunden og langs siderne af søen. Det fører til, at søen bliver dækket til af det slimet lag, som algerne danner. Det kan man ikke byde klubmedlemmerne og besøgende gæster. Søen ser rodet og uplejet ud. Med Pond Relief kan du komme af med de der irriterende trådalger.

admin

admin

Top