Få mere natur ind på oplevelseskontoen

Natur er som terapi


Udelivet og friluftslivet er populært i disse år og naturen er da også en perfekt ramme for mennesket. Vi skal huske på, at vi stammer ude fra naturen, den er vores oprindelighed og selvom vi ikke længere bor i stammesamfund ude på savannen, så har vi stadigvæk behov for at have et forhold til naturen, for at være i trivsel med os selv fysisk og mentalt. Jo der er alle mulige gode fornuftige grunde til at slukke for fjernsynet og komme op af sofaen og ud i den smukke danske natur, der har så meget at byde på. Det aktive liv er det sunde liv, og i og med at teknologien har sat sig på vores liv både arbejdsmæssigt og i det private liv, så er behovet for at komme ud under åben himmel større end nogensinde før. Så lad det nye år 2022 være året hvor du også bliver naturelsker, og hvor du gør noget proaktivt og godt for dit helbred. Det bør du gøre.

admin

admin

Top