Hold da helt ferie

Rejs væk fra kulden og mørket


Er du også vintertræt, og har du den største lyst til at rejse væk fra det hele og hen til et varmt og eksotisk sted, hvor der er sommer og liv og glade dage, så er det da bare med at sætte dig til tasterne og få booket en ferie. Der er stadigvæk lang tid til sommer, men der er altid et sted i verden, hvor der er sommer, og det kan du jo så passende benytte dig af. At rejse er at leve, det har Hans Christian Andersen engang sagt, og hvor har han dog bare ret i det. Vi mærker tilværelsen og selve livet på en helt særlig måde, når vi er ude i den store verden, hvor vi møder fremmede kulturer, der beriger os, og som gør at vi får andre og bredere perspektiver på livet. Det er sundt for alle mennesker, og især for os danskere, der jo er et forkælet folkefærd, og er vant til en høj standard, hvor tingene fungerer og der er styr på sagerne.

admin

admin

Top