Find sociale aktiviteter du kan deltage i

Det er svært at opretholde et socialt samvær med ens venner og bekendte, når det er man er så begrænset fra regeringens side af. Det er dog med god grund, at man er begrænset i sin daglige gøren. For når man har med en virus som corona og gøre, er det bedste man kan gøre for fremtiden og bare holde sig så meget for sig selv som muligt, og blive vaccineret og komme videre. For så vil man inden længe kunne vende tilbage til det normale liv.

Ikke et liv hvor man går rundt med maske, skal teste resten af livet og få det inkorporeret. Det er jo gerne noget man ønsker at komme af med igen, men det sker ikke hvis folk ikke kan finde ud af og være sociale uden det kræver store koncerter, tætpakket natklubber og andre sociale sammenkomster hvor der er stor potentiale for smitte. Det er jo noget man kan tage og tænke over, næste gang man planlægger og se ens venner eller veninder.

admin

admin

Top