Ekstra god kaffe med sirup til festen

Det var mit seneste hit, jeg havde gæster, og havde bestemt mig for at mine gæster skulle have en ekstra god kop kaffe, og med sirup i forskellig smag, som de selv kunne vælge at komme i. Jeg troede ikke at det ville blive sådan et stort hit, men mange af mine gæster ville vide hvor jeg havde købt både min kaffe og sirup, for nu ville de da også hjem og selv have denne mulighed. Så de fik navnet på kaffeexpressen.dk og var lige inde og skimme hjemmesiden af, nu vi alligevel lige skulle se på den. Jeg var åbenbart ikke den eneste der faldt for den sukkerfri sirup, og for Tiramisu smagen – for det var også den mine gæster bedst kunne lide. Nu var det ikke kun kaffe med sirup varianter gæsterne fik – vi fik også pandekager med is, og gæsterne brugte så siruppen til at hælde over.

Pandekager eller kaffe med Sirup

Det kan da være hip som hap – det smager rigtig godt, om det er i kaffen eller på pandekagerne. Kaffeexpressen nogle super dejlige smagsvarianter som kan anvendes til begge dele, og sikkert også til mange andre desserter. Dog vil jeg fraråde at bruge det til både kaffen og pandekagerne, for så bliver det for sødt efter min smag. For mig er det mest til min eftermiddagskaffe at jeg bruger siruppen – dels så får jeg lige en super dejlig opkvikker og en skøn smagsoplevelse, der gør at jeg lige kan klare resten af dagen med god energi.

admin

admin

Top