Golfophold

Golfophold

Et golfophold på Hotel OPUS i Horsens er virkelig noget særligt. Hvis du ikke kender os, kan det måske overraske dig. Måske vidste du ikke, at vores hotel ligger meget tæt på nogle fremragende golfbaner. I den forbindelse er det værd at nævne, at hotellet ligger i nærheden af Stensballegaard Golfklub og Horsens Golfklub. Det vil altså sige, at du ikke behøver at køre langt for at nyde en dejlig dag, mens du er ude at spille. Hvis du foretrækker andre golfbaner, har du faktisk mulighed for at spille på nogle baner, der ligger i relativ kort afstand fra hotellet. Det drejer sig om Skanderborg Golfklub, Juelsminde Golfklub, Hansted Pay and Play og Hedensted Golf Klub. Som du kan høre, har du hos os større frihed til at spille forskellige steder. Det giver dig og dine medrejsende større fleksibilitet. Vi er dog nødt til at gøre opmærksom på, at de greenfees, du får som en del af dit ophold, kun kan benyttes i Stensballegaard Golfklub og Horsens Golfklub. Men du kan som sagt vælge andre muligheder.

God motion og lækker mad

Det smarte ved at spille golf er, at man næsten motionere uden at lægge mærke til det. Det kan meget vel være, at man sidst på dagen kan mærke, at det trods alt har været en lang dag på golfbanen, men alligevel er det ikke noget, men kan fornemme, mens man er i gang. Når man kommer hjem på hotellet, da kan man glæde sig til noget lækker mad. Bedre bliver det ikke.

admin

admin

Top