Rådighedsbeløb afgørende for Pantebrevslån

Det er aldrig sjovt når jeg skal ud og låne penge – og mest af alt så er jeg bange for at de siger nej. Derfor undersøger jeg også gerne markedet og tingene inden jeg beslutter mig for hvor jeg vil ansøge om et lån. Nu er jeg i den heldige situation, at jeg havde en bolig med friværdi i – så jeg ville have en sum penge med, når jeg nu skulle købe et nyt hus. Selv på lånefronten er der sket mange ting siden sidst jeg havde brug for et lån. Før sad jeg i banken, det var lige som at gå tiggergang, og i dag, så kan man bare sætte sig ved en skærm, og for eksempel gå ind på Pantebrevslån.dk og bruge deres beregner på hvor meget man kan låne, og hvor stort et beløb jeg kan kigge efter ny bolig på.

Beregn boliglån og find ud af hvor meget jeg kan låne

Det var godt nok nemt at lave denne beregning på Pantebrevslån – ikke bare fik jeg en beregning og et ca tal på, hvor meget jeg kunne købe bolig for, men jeg kunne også samtidig lige lave en gratis og uforpligtende lånetilbud fra dem. Jeg var glad for de krav der stod på deres hjemmeside, for det hjalp mig til at opstille et fornuftigt budget for mig selv, så jeg ikke kom til at sidde for dyrt i min nye bolig, men også så jeg vidste at lånetilbuddet gik igennem. Det gjorde det hurtigt og smertefrit.

admin

admin

Top