Kultur og bygninger

Det er faktisk fascinerende at tænke på, at den måde, man lever på, kan have indflydelse på den måde, hvorpå man vælger at bygge. Det kan være, at det drejer sig om et enkelt hus. Men det kan også gøre sig gældende for en hel by. I kolde lande som i Danmark er man nødt til at højde for kulden i vintermånederne. Derfor isolerer man husene og bygningerne på en meget omhyggelig måde. De hensyn behøver man ikke at tage, hvis man bor i et land, hvor der stort set er varmt hele året rundt. Derfor er der stor forskel på danske huse og de huse, der bliver bygget i varme lande. Det gælder selvfølgelig også for byerne i disse lande.

Der er også nogle kulturelle elementer, der indgår i den måde, man bygger på. Der kan være nogle religiøse opfattelser og andre værdier, der kan styre, hvordan et bestemt byggeri ser ud, ligesom det er tilfældet i Asien.

Kultur er noget, der i den grad gennemsyrer og afspejler sig i deres bygninger.

admin

admin

Top