Skilsmisseraterne i Danmark

Skilsmisseraterne i Danmark er relativt høje sammenlignet med andre lande. I 2016 var skilsmisseraten 45,3 pr. 1.000 ægtepar. Det betyder, at næsten hvert andet ægteskab i Danmark ender med skilsmisse

Der er en række årsager til, at skilsmisseraterne kan være høje i Danmark. En mulighed er, at danske par er simpelthen mere uenige og har større sandsynlighed for at skændes end øvrige par i andre lande. En anden mulighed er, at den danske lovgivning og reglerne omkring skilsmisse gør det lettere at blive skilt end i nogle andre lande.

Uanset årsagerne til den høje skilsmisseprocent i Danmark er det klart, at ægteskab ikke altid er en livslang forpligtelse i dette land. Hvis du overvejer at blive gifter det vigtigt at være opmærksom på, at dit ægteskab måske ikke varer evigt. Du skal også være opmærksom på, at hvis du bliver skilt, kan det være en meget kostbar og følelsesmæssigt vanskelig proces.

admin

admin

Top