Rejsen går til Malaysia

Malaysia er et fascinerende land med en rig historie og kultur. Landet er hjemsted for en blanding af malaysiske, kinesiske, indiske og europæiske påvirkninger, som kan ses i arkitekturen, maden og skikke. Malaysia er også velsignet med smukke naturlandskaber, lige fra regnskove til strande og bjerge. Uanset om du er på udkig efter eventyr eller blot ønsker at slappe af og nyde atmosfæren, er Malaysia den perfekte destination.

Når det kommer til attraktioner, er der noget for enhver smag i Malaysia. For dem, der elsker naturen, er der masser af vandrestier og nationalparker, som du kan udforske. For historieinteresserede er der mange koloniale bygninger og seværdigheder at besøge.

Malaysia er også hjemsted for nogle af verdens højeste skyskrabere, bl.a. Petronas Towers i Kuala Lumpur. Besøgende i Malaysia kan nyde at vandre i Cameron Highlands, dykke ud for Sipadan Island .Og for shoppere er Kuala Lumpur et paradis med sine mange indkøbscentre og markeder.

admin

admin

Top