Skal du have et par Puma?

Puma er en virksomhed, der fremstiller sportssko og -beklædning. De er en af de største virksomheder i branchen, og de fremstiller en lang række produkter til mænd, kvinder og børn. Deres sko er populære blandt både atleter og almindelige mennesker, og deres tøj ses ofte på berømtheder.

Puma har en historie, der går helt tilbage til begyndelsen af 1900-tallet, hvor virksomheden var kendt som Rudolf Dassler Schuhfabrik. Rudolf og hans bror Adolf var to af de oprindelige pionerer inden for sportsskoindustrien. De begyndte at fremstille sko til løbere i deres fars garage, og deres virksomhed voksede hurtigt til en af de største i verden.

Brødrene blev uvenner i 1948, hvilket førte til oprettelsen af to separate virksomheder: Puma og Adidas. Begge virksomheder eksisterer stadig i dag, og de er begge store spillere i sportsskobranchen.

Puma er kommet langt siden starten, og det betragtes nu som et af de bedste atletikmærker i verden. Deres sko er populære blandt atleter på grund af deres kvalitet og ydeevne, og deres tøj ses ofte på berømtheder, der ønsker at se stilfulde ud, mens de træner eller går til daglig.

admin

admin

Top