Sådan cykler du for første gang (eller første gang i årevis)

For mange af os er det at cykle noget, vi har lært at gøre i en ung alder og har gjort lige siden. Men for nogle mennesker har de enten aldrig lært det, eller det er så længe siden, de har cyklet, at de har glemt hvordan. Her er nogle tips til, hvordan man cykler for første gang (eller første gang i årevis).

Først skal du sørge for, at du har det rigtige udstyr. En cykel, der er for stor eller for lille, vil gøre det meget svært at cykle. Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse cykel du har brug for, kan du gå til en lokal cykelhandler, og de vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Når du har fundet den rigtige størrelse cykel, skal du også sørge for, at sædet har den rigtige højde. Sædet skal være højt nok til, at dit ben er næsten helt strakt, når din fod står på pedalen i nedadgående position. Hvis sædet er for lavt, vil du træde i pedalerne med for bøjede knæ, og hvis det er for højt, vil du ikke kunne nå pedalerne.

Dernæst skal du finde et sted at øve dig, hvor der ikke er nogen biler eller andre forhindringer. En park eller en tom parkeringsplads ville være ideel. Når du har fundet et godt sted, skal du sætte din cykel i et af de lavere gear, så det bliver lettere at træde i pedalerne. Begynd at træde i pedalerne, og brug derefter dine fødder til at skubbe dig væk fra jorden, så du kan komme i gang. Når du begynder at bevæge dig, skal du læne dig lidt fremad og holde armene afslappede.

admin

admin

Top