Sådan skal du indrette dit hjem

Stuen er det mest travle rum i de fleste hjem. Det er her, vi underholder gæster, tilbringer tid med familien og slapper af efter en lang dag. Derfor er det vigtigt at sørge for, at stuen er både komfortabel og stilfuld. Heldigvis er der en række måder at nå dette mål på. Når det f.eks. gælder møbler, er det vigtigt at vælge møbler, der både er komfortable og stilfulde. En sofa skal være indbydende, mens et sofabord skal være både funktionelt og stilfuldt. En anden måde at tilføre rummet interesse på er at bruge tekstur og mønstre. Med hensyn til indretning er det i mellemtiden vigtigt at finde en balance mellem personlige detaljer og tidløse elementer. Et par velvalgte fotografier eller kunstværker kan tilføre et rum personlighed, mens et neutralt farveskema kan være med til at skabe ro. Med lidt planlægning og indsats er det nemt at skabe en stue, der både er behagelig og stilfuld.

admin

admin

Top