5 modetrends, som du skal holde øje med i 2023

Med hvert nyt år kommer der et nyt sæt modetrends. I 2023 ser vi en kombination af klassiske og moderne stilarter, fra dristige prints og klare farver til uventede silhuetter og statement pieces. Uanset om du er på udkig efter noget, der får dig til at skille dig ud, eller om du ønsker et outfit, der er tidløst smart, er her de fem modetendenser, du skal kigge efter i 2023! Find det hele hos Grunt.

Statement Outerwear

Overtøj har et øjeblik i år. Fra designer-læderfrakker til statement-puffers og oversized blazere – nøglen til at få denne trend til at gå op er at have det sjovt med den. Sæt dit overtøj sammen med jeans eller bukser og en almindelig t-shirt – det bliver ikke nemmere end det!

Lyse farver

I 2021 omfavner designerne lyse farver som aldrig før. Fra rødt, orange og gult til pink, blå og lilla – alle nuancer er velkomne! For dem, der foretrækker mere neutrale nuancer, kan du lege med color blocking ved at kombinere forskellige nuancer sammen

Fede prints

Dyreprint har været populært i et stykke tid nu, men det er ikke på vej til at gå nogen steder lige foreløbig. Andre dristige prints som blomster, striber, polkaprikker og paisley kan også bruges til at give et outfit personlighed. Bland forskellige mønstre sammen for at skabe et iøjnefaldende look, eller hold det enkelt med et enkelt statementprint.

Uventede silhuetter

Uventede silhuetter er det helt store hit lige nu. Tænk på oversized skjorter kombineret med bukser eller miniskørter kombineret med lange blazere – mulighederne er uendelige! Mor dig med at eksperimentere med forskellige former og teksturer, indtil du finder den perfekte silhuet til din stil.

Statement-tilbehør

Når det kommer til accessories i år, er det bedre at være større! Statement-øreringe, stablede ringe, lagdelte halskæder – hvad som helst! Vælg smykker, der afspejler din personlige stil, men vær ikke bange for at blande tingene en gang imellem – mode skal trods alt være sjovt! Konklusion: Der er ingen tvivl om, at 2021 allerede har bragt nogle spændende modetrends frem i lyset – fra statement overtøj til dristige prints og uventede silhuetter – der er noget for enhver smag i denne sæson! Så hvis du er på udkig efter noget nyt (eller bare ønsker at opdatere din garderobe), er disse fem tendenser helt sikkert værd at holde øje med i 2021!

admin

admin

Top