Over 125 år med velvære og forkælelse

Velkommen til Munkebjerg Hotel, hvor vi har stået for velvære og ro i mere end 125 år. Vi stræber efter at skabe optimale rammer for vores gæster, og vores personale er erfarne og hårdtarbejdende for at sikre det højest mulige serviceniveau. På Munkebjerg Hotel kan du nyde godt af vores fantastiske faciliteter, naturskønne omgivelser og vores firestjernede status med femstjernede konferencefaciliteter. Lad os tage en tur gennem historien og se, hvordan Munkebjerg Hotel er blevet til det, det er i dag.

Den første udgave af Munkebjerg Hotel åbnede i 1880, og siden da har vi udvidet og forbedret vores faciliteter i takt med tiden. I dag består hotellet af 21 møde- og konferencelokaler, 158 værelser, fire restauranter, en bar, en vinkælder, et kasino samt et wellness- og fitnessområde. En af nøglerne til vores succes er vores evne til at tilpasse os tiden og de trends, der opstår, så vi kan levere den bedst mulige oplevelse til vores gæster.

På Munkebjerg Hotel har vi altid været opmærksomme på detaljerne, og vores gæster bliver aldrig glemt. Vi ved, at det er de små ting, der gør forskellen, når det kommer til at skabe en unik og uforglemmelig oplevelse for vores gæster. Vores personale er dedikerede og arbejder hårdt for at sikre, at vores gæster altid føler sig velkomne og velplejede.

En af de største styrker på Munkebjerg hotel er vores naturskønne omgivelser. Fra vores skønne terrasse kan du nyde en af Danmarks smukkeste udsigter. Naturen har altid været en stor del af vores hotel, og vi går meget op i at passe på den. Vi har et initiativ, hvor vi gør brug af bæredygtige produkter og praksisser, og vi vil blive ved med at gøre alt, hvad vi kan, for at passe på det naturmiljø, som omgiver os.

Stilhed og ro er en stor del af vores hotel, og det er et sted, hvor du kan slappe af og koble af fra hverdagen. Vores wellness- og fitnessområde giver dig mulighed for at træne og forkæle dig selv, så du kan få det bedste ud af dit ophold. Vi tilbyder også mange forskellige massage- og terapiformer for at hjælpe vores gæster med at slappe af og genvinde balancen i deres liv.

admin

admin

Top