En hyggelig vinterferie

Velkommen til sjov og afslapning for hele familien

Skal du holde vinterferie i Danmark? På Vejle Center Hotel ønsker vi at skabe en hjemlig atmosfære og få vores gæster til at føle sig velkomne. Fra det øjeblik, I træder ind på hotellet, vil I mærke den gode stemning og varmen, der omgiver jer. Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til en hyggelig vinterferie i Vejle, hvor vi har masser af sjove og hyggelige aktiviteter planlagt i uge 7.

Børnevenlige ophold

Vi vil gerne gøre det ekstra behageligt for familiens yngste medlemmer. Derfor bor børn op til og med 12 år gratis i vinterferien (op til 2 børn pr. værelse). Hvis der er flere end 2 børn på værelset, tilbyder vi en ekstra opredning til en pris af kr. 150 pr. barn.

Komfortable værelser og god mad

Vores hotel tilbyder dejlige, rummelige og børnevenlige værelser, hvor børnene kan have det sjovt og hoppe rundt. Vores restaurant serverer velsmagende mad og drikke, som I kan nyde med en smuk udsigt over Vejle Ådal.

Sjove aktiviteter i Vejle og omegn

Vejle og omegn har masser af børnevenlige aktiviteter at byde på. Besøg Økolariet med gratis adgang, udforsk LEGO House, tag familien med til MTB på Himmelpind Bike Park eller nyd de mange sjove aktiviteter i DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af vores hotel. Givskud Zoo har åbent i vinterferien, og museet i Kongernes Jelling, med gratis entré, inviterer til spændende eventyr og historiefortælling.

Velkommen på Vejle Center Hotel – Et hotel i børnehøjde

Vi ser frem til at byde dig og din familie velkommen på Vejle Center Hotel, hvor vi stræber efter at give jer en vinterferie fyldt med sjov, afslapning og gode oplevelser. Lad os sammen skabe minder for livet i hjertet af Vejle.

admin

admin

Top