Har du styr på dit madspild


Der kommet et øget fokus på hvordan vi forbruger af ressourcer, herunder også madspild og det er noget, der i den grad var brug for at vi blev bevidste omkring. Vi kan vidst alle sammen ikke se os udenom, at vi fra tid til anden, måske lige har smidt lidt for meget mad ud af den ene eller anden årsag, især når tingene i hverdagen skal gå stærkt, så kan man nemt bare komme til at smide madrester eller andet ud i skraldespanden. Men det skal vi ændre på, og der føres kampagner hele tiden nu omkring bæredygtighed, genanvendelse af ressourcer, madspild og meget andet, der har med vores forbrug at gøre, og det er noget, som rigtig mange af os hilser velkommen. For vores alle sammens planet jorden, den har det ikke for godt, og den har i den grad brug for, at vi begynder at leve, forbruger og producerer på en langt mere bæredygtig og holdbar måde, og vi skal alle gøre en indsats.

admin

admin

Top