Fokuser på at have dybe solide rødder


Den moderne tilværelse er en omskiftelig en af slagsen, og man kan nemt komme til at befinde sig i en tilstand, hvor man hele tiden skøjter hen over tingene, og ikke rigtig oplever en følelse af kontrol, og vil du gerne væk fra at være i den tilstand, er der en række valg du kan træffe, så du bevæger dig i den retning. Det klogeste som du kan gøre, det er at kende dig selv på godt og på ondt, kende til dine styrker og svagheder, og være anerkendende og accepterende i forhold til, at sådan er du, og det er de kort, som du er blevet givet. Så er det op til dig, at tage ansvar og forvalte din tilværelse, således at du får det bedste ud af livet. Vi skal huske på, at vi jo kun lever en gang, så vidt vi da ved, så det gælder bare om at presse al saft og kraft ud af denne ene mulighed. Det skylder du i den grad dig selv, og alle de mennesker som betyder noget helt særligt for dig.

admin

admin

Top