hvad er Digital Transformation? Og hvordan bliver man en del af det

hvad er Digital Transformation? Og hvad kan man bruge det til, går man nok og undrer sig over, hvis man nogensinde falder over det term. digital transformation er en af de løsninger, som mange virksomheder er nød til og overveje for, at kunne konkurrere på et moderne og digitaliseret marked. Der er flere og flere som går online, via webshops og hjemmesider, hvor man kan finde diverse informationer omkring virksomheden.

Man kan lige så godt acceptere, at internethandlen ikke bliver mindre signifikant for kunderne, og hvis man gerne vil have, at folk skal have en ærlig chance for at finde en, er man også nød til at gøre sig bemærket her på nettet i dag. På den måde kan man også få fat i nogle flere kunder, som man ikke havde mulighed for før. Det er ikke alle som bor lige omkring ens butik og kan stikke hovedet ind. For nogle er det slet ikke problem, for det eneste man i virkeligheden er, er et lager.

Det svar man har gået og ledt efter

Transformationen fra det gamle til det nye, indebærer jo selvfølgelig at man tager flere internetbaserede løsninger i brug i virksomheden. Der er mange der tror, at det betyder at man skal bruge digitale løsninger, betyder at man ikke længere skal have fokus på kunderne og deres tilfredshed. Nu handler det bare om, at man kan leve op til teknologiens forventning af en , og så blive ved med og rende det i hælende.

Det handler dog om, at man får brugt mulighederne til ens eget bedste i den forstand, at man bruger det så man netop kan øge den service man kan yde for sine kunder. Her online er der ikke meget mulighed for, at have megen personlig kontakt med kunderne, og derfor ryger der også meget af det personlige i interaktionen. Det kan dog erstattes med nogle andre ting, som man kan finde meget mere om her på nettet hvis man får brug for det.

admin

admin

Top