Husk at prioritere kærligheden


Der går meget nemt hverdag i tingene, det sker for selv de bedste af os, og det at pleje kærligheden, kan være noget vi bare ikke får prioriteret, fordi der er så mange andre ting, der står i kø for vores opmærksomhed. Ikke desto mindre er det klogt, at sætte kærligheden i kalender, og sørge for jævnligt at pleje den du elsker aller mest. Det er tid givet godt ud, og det giver en form for lim i tilværelsen, hvor man bedre kan stå igennem alt det, som livet nu en gang byder på. Det er selvfølgelig nemt nok, at prioritere kærligheden og hinanden, når man er helt nyforelsket, og det hele handler om den anden, men når hverdagen sætter ind, og der skal smøres madpakker og hentes børn, så er det en helt anden sag. Så kan kærligheden nemt komme til at stå i baggrunden, og det er ikke på nogen måde optimalt at give kærligheden så ringe vilkår, det har den svært ves at trives i!.

admin

admin

Top