Et sundt liv i balance


En regulær sundhedsbølge af dimensioner er skyllet ind over os de senere år, og der er kommet fokus på sundhed, velvære og trivsel – fysisk såvel som mentalt det er helt sikkert. Et eller andet sted kan man også sige, at alt i vores tilværelse begynder og ender med sundhed, så det er bestemt værd og meget klogt at prioritere det hele livet igennem. Der er på ingen måde tale om, at man skal løbe marathon og leve af brocoli og bananer, det er at tage den til ekstremer, og det er ikke holdbart på nogen måde. Det handler om at træffe nogle valg, der støtter op omkring sundhed, det vil sige, at spise varieret og spise gode friske råvarer. At bevæge sig på daglig basis, sove godt og undgå for meget alkohol og rygning. Der er således ikke tale om raketvidenskab på nogen måde, der er tværtimod tale om sund fornuft, og om at tappe ind i det oprindelige i os, og som giver sundhed.

admin

admin

Top