På weekendtur til Berlin – nemt og hurtigt


Har du brug for at få lidt frisk luft væk fra den lokale andedam, og ville det være dejligt, hvis det kunne være et smut til udlandet? Har du imidlertid kun 3-4 dage, og gider du ikke at sidde i et fly eller et tog i timevis, transit og at skulle slæbe rundt med kufferter og tasker? Så skulle du overveje at besøge den tyske hovedstad og metropol – Berlin. Det er simpelthen en by, der har det hele. Hvad enten du vil slappe fuldstændigt af eller give den fuld gas, så er mulighederne der. Kultur og historie, sportsbegivenheder, shopping, koncerter og kulinariske oplevelser står parat til at gøre dine fridage fantastiske og dække præcis de behov, som du har for inputs. Og så er det naturligvis en fordel, at afstanden er overskuelig, og at du kan køre turen til og fra Berlin selv og uden at få stress. Det bliver ikke ret meget bedre og nemmere, så hvorfor ikke bare begynde planlægningen?

admin

admin

Top