Køb den rigtige badmintonketsjer

Er det snart tid til at vælge en ny sportsgren?
Eller bliver bedre til den man går til?
Badminton er en sport, mange kan spille. Det er forholdsvis let at gå til. Man skal bare have en badmintonketsjer, og nogle gode indendørs sportssko. Så er man klar til at spille, og modtage undervisning.
Køb badmintonketcher i god kvalitet til skarpe priser. Badmintonketcher skal passe til det niveau man er på. Der findes badmintonketsjer til mange niveauer, hvad enten man er barn eller voksen. Derfor er det en god ide, at spørge bekendte eller en træner, hvilken type ketcher man vil anbefale. Den skal hverken være for let eller tung. En badmintonklub har typisk også badmintonketchere man kan låne, indtil man ved, om det er noget for en, at gå til badminton. Det gælder om at finde den badmintonketsjer, der passer til ens spil.

Design af badmintonketcher

Prospeed er et anerkendt mærke indenfor badmintonketchere. En badmintonketcher og selve spille badminton er også velkendt i internationale sammenhænge. Danske badmintonspillere, som Viktor Axelsen og Anders Antonsen, må anses for at være gode rollemodeller for børn, der gerne vil igang med at spille badminton.
Badmintonketcher kan designes på flere forskellige måder. Prospeed bruger nanoteknologi for at skabe en vridningsstabil badmintonketcher. Det er med til at skabe et næsten fejlfrit rammehoved. Der bruges modulus grafit fra Japan, der er 18 % stærkere end den billige fra Taiwan. Selve grafiten giver mulighed for en meget hård opstrengning.
Badmintonketsjer ved Prospeed har en meget lav vægt på 82-88 g.
Det er en fordel at vælge en mere tung badmintonketsjer, når man er nybegynder. Her ligger vægten i selve badmintonketcherens hoved. Er man dermed øvet kan hovedlette ketchere hvor vægten ligger i skaft og greb, være at foretrække. Længden af selve ketsjeren er også afgørende for selve badmintonspillet.

admin

admin

Top