De bæredygtige og holdbare valg

Hold kursen


Noget af det bedste du kan gøre for dig selv, det at lære dig selv at kende på godt og på ondt, og slutte fred med det svære som vi alle sammen har med i vores baggage. Livet er i den grad en rejse, hvor vi kommer til at stifte bekendtskab med lidt af hvert, og det er bestemt ikke en dans på roser, selvom vi ivrigt prøver at fremstille vores tilværelse som perfekt. Det ved vi godt, at livet ikke er, for vi mennesker er ikke perfekte og jo tidligere i livet du indser dette, jo friere og sundere et menneske kan du blive. Og når man tager i betragtning, at vi jo kun lever en gang, så vidt vi ved, så gælder det bare om at få det bedste ud af tilværelsen, og det får man bedst ved at eje hele sig selv, og alt det som man nu engang rummer. På den måde kan du være i livet på en autentisk og naturlig måde, hvor du er langt mere i flow, og glider igennem livet.

admin

admin

Top