Sørg for du kan finde rundt i mørket og storbyen

Der er ingen grund til at være frygtesløs, når man skal hjem fra en bytur, for det er jo en mulighed for, at man bliver overfaldet på vej hjem. Det er dog ikke noget, som man skal binde hele sin verden op på, men det er også bare godt at være bevidst om visse steder og situationer. Der er mange gange hvor man kan undgå og gå en mørk og ensom vej hjem fra byen, eller andet sted man har været henne. En taxi er jo umiddelbart også det, som mange vælger i sådan en situation.

Kommer man til en mørk park, som er lidt øde, kunne det måske også være, at man skulle finde en anden mere åbenlys vej, et sted hvor der er andre mennesker måske noget lys af en art. Noget der ikke gør det så farligt for en eller med andre ord skræmmer en nær så meget. Man kan også bruge sin telefon til at finde hjem med, hvis det er man kommer et sted hen, hvor man ikke lige præcis ved hvor er henne i verden.

admin

admin

Top