Spar penge ved at handle i grænsebutikkerne

Spar penge på husholdningsbudgettet

Selvom det går ganske udmærket for den danske økonomi, og der er godt gang i beskæftigelsen, så er det altid rart at spare penge, som man så kan bruge til at forsøde tilværelsen lidt mere. Et sted hvor der virkelig er penge at spare på alle varer grupper, det er i grænsebutikkerne i Tyskland, og rigtig mange danskere tager med turen derned, netop fordi der er penge at hente. Et populært sted at handle det er hos Poetzsch, der er en kædebutik med butikker flere forskellige steder langs den dansk/tyske grænse. Her kan du checke din grænsebutik – Poetzsch Padborg ud og se hvad de har at byde på.

Stort udvalg af kvalitetsvarer

Grunden til at der er mange penge at spare, når man handler ind i Tyskland, det skyldes blandet andet, at der moms er væsentlig lavere end herhjemme i Danmark, og så er Tyskland et kæmpe stort land med over 90 millioner indbyggere, og det betyder at volumen af varer er høj, og det sænker prisen på varer og ydelser. Så besøg Poetzsch grænsebutik Harrislee, tysk grænsebutik og spar penge på dagligvarer og luksusvarer. Lav en hyggelig dagstur ud af det, når I tager afsted, det er altid rart, pak eventuelt en madkurv eller spis på en kro eller café. Sørg for at der er god plads i bilen, så I har plads til alle de forskellige varer, som I kommer til at købe. Måske har I lavet en indkøbsliste på forhånd, men den er nem at afvige fra, for der er mange fristelser i Poetzsch’ butikker, og det kommer nemt til at gribe om sig, fordi det er så billigt, at man bare må købe tingene. Der er tale om kvalitetsvarer, og man kan faktisk købe rigtig mange danske varer og produkter dernede, hvis man helst vil holde sig til det. Og så er der jo bare rigtig mange penge at spare på drikkevarer som øl, energidrikke, sodavand og lækre vine.

admin

admin

Top