Flotte plakater til huset

Hvis du ligesom mig står og mangler en masse flotte plakater til at pynte hjemmet lidt op. Så har jeg gode nyheder til dig 🙂

Jeg har fundet en masse både fede, stilrene og ikke mindst sjove plakater som jeg virkeligt syntes du burde tjekke ud. Jeg stod selv og manglede en masse flotte plakater til mit nye hus. I min informationssøgning efter flotte plakater fandt jeg webshoppen https://x-tension.dk/

X- tension er en dansk webshop som selv designer deres plakater og laver de sjoveste og flotteste designs! Jeg faldt selv over deres sjove og flotte serie af plakater af danske design ikoner. Deres serie indeholder mange unikke plakater, som viser en lidt anderledes forståelse af de forskellige designikoner. Deres flotte plakater som Koglen og Svanen slog mig fuldstændig omkuld, og jeg stod tilbage med den følelse at jeg næsten ikke kunne leve uden disse. Deres serie af design ikoner findes også i sæt, og du bør virkeligt tage et god kig på denne serie.

 

X tension sælger dog mange forskellige plakater, deres serie af forskellige photo plakater er også et kig vær. Serien indeholder en god blanding af flotte billeder, det kan være alt fra et flot naturbillede fra Rubjerg Knude Fyr til et flot og anderledes billede af grønne asparges eller chillier.

 

 

Xtension har generelt bare ekstremt mange forskellige og fede kollektioner af forskellige plakater. Jeg vil i den grad anbefale at man tager et kig på hjemmesiden. Jeg er sikker på der nok skal være nogle plakater som du ligesom mig ender med at nærmest helt blive forelsket i.

 

admin

admin

Top